1 d’abr. 2011

'Salvados' retrata l'homofòbia als Estats Units d'Amèrica


La Sexta ha fet una obra obra. El programa 'Salvados' deixa els diumenges a la nit i passa als divendres amb un millor horari, ja que s'emetrà a les 21.30 hores. A canvi, el proper diumenge a la nit La Sexta estrenarà la sèrie policial Chase. "Salvados Deluxe", diu la promoció del programa d'aquesta setmana, fent una clara al·lusió a un dels espais estrella de Telecinco. De fet, en el reportatge d'avui, Jordi Évole finalitza el seu periple pels Estats Units retratant l'homofòbia, i el Follonero participa en una sessió de pregària ben curiosa, en què gent que considera els homosexuals com a malalts mentals fan una oració per salvar un tal Jorge Javier, nom que coincideix amb el presentador de "Sálvame". Però un dels moments de més impacte del programa d'avui serà quan Évole entrevistarà el patriarca de la família Phelps, una nissaga ultraconservadora. Segons l'ancià, els atemptats de l'11-M a Madrid són un càstig diví a Espanya, per haver aprovat la llei de matrimonis homosexuals. De res servirà que el Follonero li digue que l'11-M va ser abans de la victòria del PSOE, i que per tant la llei aprovada del govern de Zapatero va arribar després dels atacs islamistes. Segons els Phelps, els 'mariques' volien votar el PSOE, i per això Espanya va rebre un càstig diví. Un programa, com gairebé sempre, imprescindible.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com