15 de maig 2008

El còmic de 'La Torre Oscura' en un únic volum

Demà, 16 de maig, es posa a la venda l'edició, en un únic volum, de la primera minisèrie de La Torre Oscura, el còmic que Panini va acabar de publicar al març en el format d'entrega mensual amb grapes. Ara és el segell editorial DeBolsillo (Random House) l'encarregat de recollir en un comic-book de 208 pàgines, a un preu de 14,95 euros, la preqüela de la popular saga de novel·les d'Stephen King. En aquest sentit, El nacimiento del Pistolero és el punt de partida de la col·laboració oberta entre el Mestre del Terror i Marvel, a més d'una perfecta porta d'entrada en aquest univers inquietant però molt real, en què coneixem les aventures de Roland de Gilead. Una col·laboració que, en principi, haurà de portar-nos quatre còmics més, fruit de l'admiració mútua que es professen King i Joe Quesada, el director editorial de Marvel Comics.
El primer resultat del projecte és impressionant. A l'equip productiu de la versió en còmic de La Torre Oscura va afegir-se Robin Furth, considerada la major experta mundial en l'univers creat per Stephen King, així com el guionista Peter David (Hulk, X-Factor), i l'il·lustrador Jae Lee (Los 4 Fantásticos) amb els colors de Richard Isanove (Lobezno, Daredevil). Però per una vegada, sembla que els que ens hem avançat i ens hem comprat el còmic en versió grapa hem sortit guanyant, ja que els set números tenien 48 pàgines i això fa un total de 336 pàgines, incloent els diferents extres que va afegir-hi Panini, mentre que la versió ara editada per DeBolsillo només té 208 planes, cosa que fa suposar que potser no han inclòs els mateixos materials complementaris.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

5 COMENTARiS:

  1. No sabia que hi havia un còmic de la sèrie de llibres del Stephen King. Suposo que l'inici del còmic, és el millor, com passa amb els llibres. Després de que el segon volum de la Torre Oscura se'm fes pessadíssim, amb el tercer ja no vaig poder i em vaig quedar al principi del 3r llibre.

    Salut!

    ResponElimina
  2. Tenia el dubte de si aquesta edició de butxaca (més petita que el comic-book de Panini) portaria els extres. Ja m'ensumava que no, com bé dius. Jo també m'he comprat les grapes de Panini.
    Ara toca esperar la segona sèrie! :D

    ResponElimina
  3. Jordi, el còmic no es correspon amb el primer llibre de la Torre Oscura, sino amb el tercer, el que explica la joventut del pistoler i que és fruixet, et dono la raó. Però cronològicament té + sentit, això sí. Els dibuixos són excepcionals, un pèl estàtics però vaja.

    ResponElimina
  4. Si et plau, passa't pel meu bloc que t'hi espera un regal! :D

    ResponElimina
  5. Gràcies pel regal, company!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com