31 de març 2011

Disney rejoveneix Mis Marple per imitar 'Sherlock Holmes'


L'actriu Jennifer Garner ("Alias", "Elektra") serà Miss Marple de jove, en una adaptació del popular personatge creat per Agatha Christie, que la companyia Walt Disney Pictures vol portar ara a la gran pantalla. De fet, l'objectiu de l'estudi és que la primera de les aventures de la jove Miss Marple siga la primera pel·lícula de tota una nissaga, per intentar repetir l'èxit de Warner Brothers amb l'última versió de "Sherlock Holmes" que fa dos anys va dirigir Guy Ritchie, amb Robert Downey Jr. i Jude Law. Per cert, que Ritchie ja es troba en la fase de producció de l'esperada seqüela, amb un repartiment espectacular: a més de Rachel McAdams, que repeteix com la delinqüent Irene Adler, també hi haurà Stephen Fry com l'intel·ligent germà del detectiu, Mycroft Holmes; Noomi Rapace, a qui recordareu de les pel·lícules de Millennium, i Jared Harris, en la pell del malèfic professor Moriarty.

Però tornant a "Miss Marple", amb la tria de Jennifer Garner queda clar que s'aposta per un gir en el personatge clàssic, ja que sempre havia estat interpretat per actrius d'avançada edat (Julia McKenzie, Gracie Fields o Joan Hickson). De fet, la mateixa Jessica Fletcher de la sèrie "S'ha escrit un crim" és, en realitat, un transsumpte de Miss Marple, i Angela Lansbury va interpretar la detectiu anciana a la pel·lícula "El espejo roto". A més, també Garner torna al cinema d'acció, després de protagonitzar diverses pel·lícules més assossegades, entre les quals algunes comèdies romàntiques. L'encarregat d'escriure el guió de la joventut del personatge creat per Agatha Christe és Mark Frost, responsable dels llibrets de la mítica "Twin Peaks" i de la no menys recordada "Canción triste de Hill Street", i que més recentment ha escrit les dues entregues de "Los 4 Fantásticos".

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com