22 de maig 2008

Impressionant descoberta: The Last Shadow Puppets

The Last Shadow Puppets és el nou projecte d'Alex Turner (Arctic Monkeys) amb Miles Kane (The Rascals). Sens dubte, és una de les millors sorpreses que m'he portat en els últims mesos. Si encara no els coneixeu, sempre podreu dir que vau conèixer The Last Shadow Puppets aquí, i quan es facin més famosos podreu presumir que vosaltres ja els escoltàveu quan no eren coneguts. Segons he llegit, Turner i Kane van fer-se amics durant una gira pel Regne Unit l'any 2005, quan l'antiga banda de Kane, The Little Frames, va tocar com a telonera dels Artic Monkeys. Les mateixes bandes van compartir gira també l'any 2007, i això va fer que els dos cantants comencessen a escriure algunes cançons pensant en un projecte conjunt. El disc va començar a enregistrar-se a França, l'agost passat, i més endavant el violinista Owen Pallett també va afegir-se al projecte per fer alguns arranjaments, incorporant-hi també l'Orquestra Metropolitana de Londres. El resultat és espectacular. The Last Shadow Puppets es van donar a conèixer al febrer d'enguany, i el seu primer disc, The Age of the Understatement, va posar-se a la venda fa només un mes, el 21 d'abril. La primera cançó és un sensacional tema titulat de la mateixa manera, The Age of the Understatement, amb un videoclip d'inspiració soviètica que m'ha deixat amb la boca oberta i els peus girats. El director del clip és Romain Gavras (fill del realitzador Costa-Gavras), que no ha dubtat en encabir-hi una patinadora sobre gel, els edificis de Moscou, un sacerdot ortodox, els tancs avançant sobre la neu i una coral de soldats russos. Impressionant...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. jo ja els conec, i es que tinc truco, que soc d'un poble a 10km de on van sortir els Monkeys. De fet, un concert al poble del costat, poblacio 1000, aforo 100 persones, abans de fer-se famosos va surtir a la revista nacional NME com a millor concert del any ¿?, suposo que 2005?
    I es que d Sheffield han sortit un munt de grups bons, el millor per mi el PULP (si no els tens encara, busca Different Class).
    Un altra recomancio si t'agrada Jack Johnson, has sentit parlar de Josh Rouse - suposo que si ja que alguna canço sona per la radio aqui, i crec que va escriure cançons mentres passava una temporada a la Costa Brava - eg Quiet Town.

    ResponElimina
  2. A Pulp sí que els conenc, però a John Rouse encara no. El buscaré, a veure què tal. Gràcies per la recomanació!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com