27 de juny 2006

El senyor dels Anells, en mallorquí (Sa comunitat d'en Panereta)

El bloc jesusenc Som los que Som ens ha descobert un tràiler doblat al mallorquí de la pel·lícula La Comunidad del Anillo, que en realitat és una paròdia titulada Sa Comunitat d'en Panereta. El Conco Panereta, Tomeu Quely, Bernat Panereta, Sion Pellarofa, Toni Meco, Pep Misto, Andreu Sopa, Llorenç Cartutxo i Avelino Gutiérrrez són només alguns dels personatges d'aquesta esbojarrada adaptació mallorquina d'El senyor dels Anells. Al marge de veure el vídeo amb el tràiler, també podeu consultar la pàgina web de Sa Comunitat d'en Penereta, on podreu conèixer els diferents personatges, descarregar-vos divertits pòsters i enllaçar amb aquesta adreça d'emule, que us baixarà la peli. Per cert, que l'escriptor Jaume Fuster ja va intentar, en certa manera, fer una adaptació dels relats artúrics i del món de J.R. Tolkien a l'illa de Mallorca i la resta de territoris dels Països Catalans, amb la seua trilogia de fantasia èpica formada per L'illa de les Tres Taronges, L'Anell de Ferro i El jardí de les Palmeres. Tres llibres que Freak-EBRE! us recomana que llegiu des d'ara mateix...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. molt bo!! i tenen la peli acabada???

    este cap de setmana la meua muleta mirarà de portar-me-la...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com