3 d’abr. 2011

Quan la periodista és notícia #irigall


Se sol dir que la pitjor notícia és quan el periodista és notícia, perquè això vol dir que el periodista té un excés de protagonisme i vol influir en els esdeveniments, o bé perquè l'exercici de la seua professió està en perill perquè els poders no respecten la llibertat d'expressió, el dret a la informació o la llibertat de premsa. En aquest cas, la cosa és molt diferent. La periodista Irene Rigall és notícia des de fa uns dies perquè es troba desapareguda des del 16 de març passat. Tot i que treballem per a la mateixa empresa, el diari El Punt, ara mateix no recordo haver parlat mai amb ella, però sí que he llegit moltes de les notícies que ha escrit. Rigall va desaparèixer a Girona i els seus companys i amics, però sobretot la seua família, estan molt angoixats perquè, malauradament, fa molts dies que no tenen notícies d'ella. La mobilització a través de les xarxes socials ha estat molt important, i a Twitter s'ha creat el hashtag #irigall per no defallir en la recerca i obtenir informació actualitzada sobre tot allò que envolta a la investigació. La Irene va ser vista per última vegada el 16 de març cap a les 16:30 hores, al barri de Sant Narcís, Girona. Estava desorientada, com si tingués amnèsia. Se sap que portava un anorac beix, uns pantalons grisos i esportives clares. Medeix entre metre seixanta i mentre setanta, i és de complexitat prima, amb 31 anys. Si la veieu o en sabeu qualsevol cosa, si us plau, truqueu als mossos (972.40.13.71) o al 112 (emergències).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com