2 de des. 2006

Totes les temporades de '24', 'Expediente X', 'Futurama' i altres sèries, en capses de luxe

Si encara no sabeu què demanar a la carta a Papa Noel o als Reixos, i sobretot si us agraden les sèries de televisió, l'evolució del món del DVD us ho posa ben fàcil. Els insistents rumors s'han acabat confirmant, i Fox ha decidit apostar per les seues sèries i posar a la venda unes espectaculars capses de luxe amb totes les temporades de les ficcions amb més èxit. Sens dubte, el pack que em fa més il·lusió és el que reuneix les quatre primeres temporades de 24 en una mateixa capsa. El que m'estranya és que no hagin inclòs la cinquena temporada, ja posats... Però això explicaria per què Fox va descatalogar durant un temps les primeres temporades de la sèrie en DVD. A més de la capsa-pack de 24, també podreu trobar un altre amb la sèrie completa de Buffy, cazavampiros, i un altre cofre amb les nou temporades d'Expediente X, que té l'aparença d'un arxivador de casos antics. Finalment, sembla que ara m'ha arribat l'oportunitat de tenir les quatre temporades de la millor sèrie d'animació, Futurama, en un sol pack. Si us agraden més els Simpson, per Nadal també tindreu la vuitena temporada en DVD. El problema són els preus, com sempre. El pack de les primeres quatre temporades completes de 24, que es posarà a la venda el 13 de desembre, costarà uns 130 euros. El cofre d'Expediente X, que ja es pot comprar, val uns 190 euros. La col·lecció completa de Futurama costa uns 75 euros, i també està ja disponible. També es poden comprar ja totes les aventures de Buffy, per uns 150 euros.

Enllaç recomanat: Secció de sèries de Fox
Per comprar les sèries on-line, Dvdgo.com

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

4 COMENTARiS:

  1. la veritat és que el preu, a voltes, espanta una mica... i si no ets un fan acèrrim la muleta t'acaba portant els reis abans d'hora

    :D

    ResponElimina
  2. Normal...
    Però crec que els preus estan molt i molt ajustats. Quantes hores d'entreteniment tens amb una pel·lícula, que normalment acostuma a durar entre 90 i 120 minuts, i que et costa entre 12 i 18 euros, i el munt d'hores que tens amb una sèrie de televisió en DVD?

    ResponElimina
  3. ep! això no ho poso en dubte: la qualitat i la proporció minuts/euros pot justificar tranquilment el preu. Però no em negaràs que tothom no pensa igual (ve a ser el mateix que passa amb el preu dels llibres...)

    ;D

    ResponElimina
  4. Saps alguna cosa de si faran el mateix amb la de "Lost"??¿¿¿

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com