9 de set. 2010

'Pat el cartero' torna a Clan


Aquest dijous torna a la graella de tarda de Clan TVE la sèrie britànica "Pat el cartero", una de les millors produccions d'animació que es poden veure ara mateix a la televisió. "Pat el cartero" es podrà veure cada tarda, de dilluns a divendres, a partir de les 17.35 hores, just després de "Los hermanos Koala", una altra sèrie de marionetes animades amb la tècnica de l'stop-motion. "Postman Pat" és, en realitat, el remake d'una sèrie històrica produïda l'any 1981 per Woodland Animations per a la cadena BBC, a partir d'una idea de John Cunliffe, que també és l'autor dels llibres. Pat Clifton és el ciutadà més respectat de Greendale, una vila imaginària del Regne Unit. Cada matí, acompanyat pel seu gat Jess, reparteix les cartes amb la seua furgoneta de color roig. Però a més a més de repartir el correu, també haurà de resoldre tot tipus de situacions i problemes dels seus veïns.



Després de 30 anys d'èxits, la sèrie s'ha emès en més de 170 països i ja ha venut més d'un milió de DVDs. A més, des de fa poc al nostre país també hi ha els llibres i les joguines. Els 13 episodis d'aquella primera temporada van estar patrocinats pels Correus del Regne Unit, una veritable institució en aquell país. Més endavant, als anys noranta, es van fer diversos especials, i el 2004 es va fer una nova sèrie, la que ara s'emet aquí, ja sense el suport de Correus. Fins i tot hi ha una seqüela, un spin-off, coproduïda pel Regne Unit i el Canadà, "Adivina con Jess", en què el protagonista no és altre que el gat negre de Pat. A banda, hi ha una versió produïda l'any 2008 als Estats Units, que ha rebut algunes crítiques perquè hauria alterat l'esperit i alguns trets característics de la sèrie original.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Bona recomanació!
    No he vist els nous series del segle 21, pero els primers son molt bons. Si que m'ha sorpres que ja no treballa pel Royal Mail/Correus - bé, ells ho perden!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com