8 de set. 2010

'Rubicon', una sèrie amb l'esperit dels thrillers polítics clàssics


Un thriller polític clàssic, com les bones pel·lícules d'acció dels anys setanta, amb conspiracions polítiques a escala mundial, espionatge, suïcidis d'homes poderosos, missatges ocults en els passatemps dels diaris i homes amb corbata xerrant misteriosament en un parc, sota la neu. Aquests són els ingredients de "Rubicon", la nova sèrie de la prestigiosa cadena AMC ("Mad Men", "The Prisioner") que acaba d'arribar al nostre país de la mà de Digital+. De fet, s'ha estrenat per Canal+Acción diumenge passat, pocs dies després de la seua estrena als Estats Units, l'1 d'agost, però encara en versió original amb subtítols en castellà. Per tant, com era d'esperar, Canal+ també l'estrenarà en els propers mesos amb la seua versió doblada, i això serà cap al desembre.Els fans de la sèrie ja tenen un canal de vídeos a You Tube i també un bloc no oficial.



Vist el primer capítol, les sensacions són molt bones. "Rubicon" està protagonitzada per l'actor James Badge Dale ("The Pacific", "24"), que dóna vida a Will Travers, una analista de Nova York que va perdre la dona i la filla en els atemptats a les Torres Bessones, i que es veu embolicat en una història en la que res és el que sembla. La trama s'allunya de l'acció física de sèries com "24", i en canvi es va desenvolupant d'una forma més subtil, enmig d'una atmosfera inquietant. La feina de Travers és aportar idees i estratègies al govern dels Estats Units, amb l'objectiu de poder afrontar amb garanties els diversos escenaris internacionals. Un dia descobreix un patró ocult en els passatemps de quatre periòdics, fet que desencadena una sèrie de fets tràgics i encén la metxa que ha de fer esclatar la conspiració. Al costat del solvent James Badge Dale hi ha actors i actrius de la talla de Miranda Richardson ("Sleepy Hollow"), Dallas Roberts ("En la cuerda floja", "L"), Cristopher Evan Welch ("Vicky Cristina Barcelona"), Lauren Hodges ("Ley y orden") o Jessica Collins, que vam poder veure a "The Nine" i també en els capítols de "CSI" sobre els assassinats de les miniatures. Creada per Jason Horwitch, el productor executiu de "Rubicon" és Henry Bromell ("Chicago Hope", "Brotherhood"). El capitol pilot va ser dirigit per Allen Coulter ("Los Soprano", "Daños y perjuicios", "Nurse Jackie") i produït per Kerry Orent ("Michael Clayton", "Duplicity").

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com