16 de set. 2010

Canal+ Xtra, arriba la televisió de culte a Digital+

Digital+ ha posat en marxa aquest dimecres el nou Canal+ Xtra, que completa la família de canals propis de la plataforma amb la marca Canal+. La cadena naix amb la vocació de ser el refugi per als amants dels programes de la bona música, els documentals o el cinema independent, la major part dels quals en versió original amb subtítols. Un Canal+ dedicat als públics minoritaris, amb continguts menys comercials que els que ofereix el Canal+ de tota la vida. Canal+ Xtra es pot sintonitzar en el dial 7 de Digital+, tot i que al dial 115 també té una versió en alta definició, Canal+ Xtra HD, per a tots els clients que tenen un decodificador iPlus. Amb tot, el canal només és accessible des del paquet Premium+ (56,47 euros), però també es pot contractar des d'altres paquets inferiors com una opció a banda, a un preu de cinc euros.

Encara no tinc el canal i, per tant, encara no puc opinar si aquest preu és car o barat. El que fa ràbia és que per tenir accés a certs continguts culturals o de culte siga necessari pagar més, quan teòricament Canal+ ja hauria d'oferir aquests programes, documentals i pel·lícules pel mateix preu, pel fet de tractar-se d'un canal premium. La veritat és que la graella dels primers dies de Canal+ Xtra fa molt bona pinta, amb cinema inèdit a l'Estat espanyol com "Metropía" o "The Infidel", programes com el show de monòlegs de l'HBO "Real time with Bill Maher" o documentals com "Koolhaas Houselife". També m'ha cridat l'atenció el títol de l'espai de filosofia "Guía de cine para pervertidos", i el fet que hi ha força espais de música no comercial, així com anime ("Ghost in the Shell", per exemple). A més, s'han compromès a fer que la graella anirà gestant-se a partir dels gustos dels espectadors, que tenen a la seua disposició diversos canals de comunicació amb els responsables de Canal+ Xtra, sobretot a través de Facebook i Twitter.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com