17 de nov. 2009

El canal TNT s'incorpora a Imagenio


Si només puguesses veure un canal, quin miraries? Aquesta és la pregunta que el canal de pagament TNT fa als seus abonats, en la campanya promocional de la cadena, que ara s'acaba d'incorporar a Imagenio. El canal de sèries, cinema i entreteniment de Turner va començar la seua trajectòria a Espanya (la companyia del grup Time Warner ja hi tenia TCM, Cartoon Network, Boomerang, CNN Internacional i també havia creat TCM Clásico) l'1 de maig del 2007, inicialment en exclusiva a la plataforma per satèl·lit Digital+ (dials 24 i 45). Després, TNT es va incorporar a les graelles d'Orange TV (dial 26) i a les cableres R (dial 9) i Euskaltel (dial 15). Però des d'ahir, 16 de novembre, TNT també es pot veure a Imagenio (dial 28), la televisió per ADSL de Telefónica.



La incorporació de TNT a Imagenio és una bona notícia per als abonats d'aquest servei de televisió de pagament, ja que actualment és un dels millors canals temàtics. TNT té un bon catàleg de pel·lícules (no són estrenes a la televisió, però sí films força actuals, tant comercials com alguns d'independents). Per exemple, per als mesos de novembre i desembre han programat pel·lícules com Alpha Dog, Donnie Darko, Esencia de mujer, Gremlins 2, Poltergeist, Sky Captain y el mundo del mañana, Secretary, Fantasmas de Marte de John Carpenter, Parque Jurásico, Sangre Fresca o The Host. Però sobretot tenen molt bones sèries, tant propostes novedoses com El Mentalista, Big Bang, Dos hombres y medio, i Ganando el juicio, o la propera estrena del remake de V (27 de desembre), com sèries nord-americanes de culte com The Wire, Friday Night Lights, The Office, The Conchords, Larry David, Seinfeld o Doctor en Alaska. A banda, TNT dedica també part de la seua programació a concerts, als esdeveniments de més actualitat ia les propostes més trencadores. Així retransmet els Victoria `s Secret Fashion Show, els Grammy Llatins i els Brit Awards, però també va emetre en directe la festa d'investidura d'Obama. Finalment, el canal també té un espai important per a l'animació per a adults, a través del contenidor Adult Swim, amb programes tan trencadors com Aqua Teen Hunger Force, el conegut Robot Chicken i el polèmic Harvey Birdman.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. tens , i tenen, rao - es un canal bonissim.
    des de que ens vas aconsellar, diria que (del poc temps que tenim per a la tele) dediquem el 90% del temps als canals privats/digitals, i la TNT es potser la que mirem més ....

    ResponElimina
  2. Sí, a mi també és un dels canals que més m'agrada, tot i que trobo que repeteixen una mica les pel·lícules, en la línia dels altres canals de Turner: TCM i TCM Clásico. Haurien de renovar una mica el catàleg. Això sí, en quant a sèries, actualment és un dels millors canals de pagament.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com