20 de des. 2006

Carles Francino també emet per Second Life

El programa Hoy por hoy, que dirigeix i presenta el català Carles Francino, ha estat el primer programa de ràdio en castellà que ha emès a Second Life. Així, els milions d'habitants d'aquest món virtual han pogut escoltar aquest matí el programa estrella de la Cadena Ser, segons llegim avui El País. Com sempre, Hoy por hoy s'ha retransmès en directe per la ràdio convencional i també per Internet, a través de radiocable.com i cadenaser.com, però també a través de Second Life, "una nova realitat en què els seus habitants poden viure una vida millor, o més divertida que l'autèntica", ha dit el mateix Francino. La iniciativa, organitzada per radiocable.com i la Cadena Ser, ha permès als internautes que habiten Second Life entrar a l'estudi virtual de l'emissora i també acompanyar els avatars (personatges virtuals) de Francino, Fernando Berlín (radiocable.com) i Carlos Barrabés (Barrabés.com). L'emissió ha estat possible gràcies a la col·laboració entre Secondlife Spain i diferents parcel·les (territoris del món virtual), que han reemès el senyal. De fet, per augmentar la difusió s'han distribuït desenes de transistors per tot el territori virtual de Second Life. Per tant, els seus habitants han pogut escoltar el programa amb un simple clic.

Foto: www.cadenaser.com

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com