3 de des. 2005

Tarantino i Robert Rodríguez: nou projecte conjunt

Després de col·laborar respectivament en els seus projectes Kill Bill i Sin City, el realitzador Quentin Tarantino i el director mexicà Robert Rodríguez han anunciat que dirigiran dues pel·lícules de terror, d'una hora de durada, que seran exhibides com si fossin una sola pel·lícula. A més, també dirigiran els falsos tràilers d'altres pel·lícules, que es passaran durant el fals intermedi de la projecció. El projecte estarà finançat pels antics propietaris de Miramax, la productora de Pulp Fiction i diferents obres del director d'El mariachi. La pel·lícula conjunta de Tarantino i Rodríguez es titularà Grind House, podria estrenar-se a l'estiu del 2006 i serà un homenatge a les antigues sales de cinema especialitzades en films d'explotació, és a dir, pel·lícules de subgèneres, molt violentes, de sang i fetge, com les de temor i les orientals d'arts marcials. Com déiem, no serà la primera col·laboració entre els dos cineastes, ja que Tarantino ha actuat en diferents pel·lícules de Rodríguez, com Desperado o Abierto hasta el amanecer. Rodríguez, per la seua part, va filmar el guió que havia fet Tarantino per a Abierto hasta el amanecer; va col·laborar en la pel·lícula d'episodis Four Rooms; va composar la música per a Kill Bill Vol.2, i va convidar Tarantino a dirigir una escena de Sin City. De fet, sembla que Tarantino també estarà implicat en les següents entregues de Sin City, que Rodríguez té previst filmar també amb la participació del dibuixant i guionista Frank Miller.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com