24 de març 2010

La Ocho i un canal 'masculí', noves apostes de Telecinco i Antena 3 a la TDT

Cada vegada falten menys dies per a l'apagada analògica de veritat (2 d'abril), i això vol dir que hi haurà més espai lliure per a crear més canals. En aquest sentit, les últimes notícies del sector apunten que Telecinco i Antena 3 ja estan movent fitxa, amb l'objectiu de posar en funcionament dos canals més de TDT. D'una banda, Telecinco ja va registrar a finals del passat mes de gener La Ocho, un canal del qual fins i tot ja ha dissenyat el logotip. Això no vol dir que la creació d'aquest nou canal s'acabe concretant, però sí que indica l'aposta de Telecinco per homogeneïtzar la seua imatge de cadena a la TDT, amb canals batejats de manera que la gent podrà tenir la temptació d'ordenar-los en el seu comandament a distància seguint la lògica numèrica. En qualsevol cas, Telecinco no serà la primera cadena que intenta que un dels seus canals guanye la vuitena posició en el dial, ja que abans ja ho han fet 8TV (primer City TV i més tard Td8) i també Antena 3 amb el seu Antena.Neox i la campanya Somos el 8. En qualsevol cas, La Ocho s'afegiria a Telecinco, FDF i La Siete, ja que a la cadena de Basile li corresponen quatre canals de TDT.

Per la seua banda, avui s'ha sabut que Antena 3 està preparant també un quart canal per a la TDT. En aquest cas, el nou canal encara no té nom, però Antena 3 ja ha fet públic que estarà dedicat al públic masculí. El quart canal d'Antena 3 s'emetria en obert i estaria a punt abans de l'estiu, amb una programació destinada als homes en què predominarien les sèries, les pel·lícules i els esports. En aquest sentit, Antena 3 considera que el segment del públic femení ja està prou cobert amb Antena.Nova, mentre que Antena.Neox està dirigit als jóvens. Malauradament, el nou canal masculí d'Antena 3 també s'afegirà a la política publicitària d'oferir els mateixos talls comercials al mateix temps en totes les seues emissores, cosa que no s'acaba d'entendre si el que volen és segmentar els públics i per tant especialitzar els anunciants.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com