12 de des. 2006

El còmic 'Predicador' podria convertir-se en una nova sèrie de la cadena HBO

Una de les coses que tinc pendents a la vida és llegir el còmic Predicador, seguint les recomanacions del meu amic Jordi Irazuzta, que també és un gran seguidor de les sèries de televisió. A través del bloc Vaya Tele!, ahir vaig llegir que la cadena HBO (una de les més prestigioses del món, responsable de sèries com Los Soprano, Sexo en Nueva York, The Wire, A dos metros bajo tierra, El Séquito, Roma o Deadwood) prepara una adaptació televisiva de Predicador, una de les col·leccions més populars de Vertigo (la línia de còmics per adults de DC Comics). La col·lecció va ser escrita per Garth Ennis, que va proposar una variant del "Déu ha mort" de Nietzsche. Així, Déu simplement ha agafat les maletes i ha marxat a un altre lloc, sense dir res a ningú. Però el protagonista del còmic no és Deú, sinó Jesse Custer, un predicador de poble que té el poder que la gent faci al peu de la lletra tot allò que ell els diu. La història comença quan Custer decideix anar a buscar Déu en companyia de la seua ex-nòvia, Tulip, un vampir irlandès alcohòlic que es diu Cassidy i el fantasma de John Wayne. Però segons diuen, això només és l'excusa per posar en marxa la història, que encara sembla més extravagant i passada de rosca.
Encara no se sap quin serà l'actor que interpretarà Predicador, però fa uns anys es parlava de James Marsden (el Cyclops de la saga d'X-Men) per ser el protagonista d'una adaptació cinematogràfica que no va prosperar. Només se sap que Steven Johnson (Daredevil) serà el guionista, amb l'objectiu de convertir cada número del còmic en un episodi de la sèrie (la col·lecció té 66 números; per tant, la sèrie completa donaria per realitzar un total de cinc temporades). De fet, sembla que Johnson ha estat el responsable de fer arribar el projecte a la cadena HBO, possiblement l'única que serà capaç d'assumir una sèrie amb grans dosis de violència, sexe i religió.

Per saber més
-Predicador a Guiadelcomic.com
-Pàgina de sèries de la cadena HBO

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com