17 de nov. 2009

Antena 3 estrena 'Crepúsculo' a la televisió coincidint amb la premiere de 'Luna nueva'


L'esdeveniment televisiu de la jornada d'avui és una estrena cinematogràfica. Antena 3 s'ho juga tot a una carta amb l'estrena de Crepúsculo (22.15h.), la primera part de la nissaga d'adolescents vampirs escrita per Stephenie Meyer, i portada al cinema l'any passat per la directora Catherine Hardwicke. En aquesta ocasió, no es tracta d'una pel·lícula amb el mateix títol, com va fer Antena 3 coincidint amb les estrenes de Titanic o Valkiria, sinó que és el film de veritat, que fa poc només es podia veure per televisió a través del servei de Taquilla de Digital+. Així, Antena 3 aprofita l'estrena de Luna nueva, l'esperada segona part de la nissaga que arriba demà als cinemes, i ho aposta tot amb Crepúsculo, organitzant una jornada vampírica al web Antena3.com.




La història de Crepúsculo comença quan Bella es muda al plujós poble de Forks, sense imaginar-se que hi trobarà l'amor de la seua vida, un jove atractiu i misteriós que aviat demostrarà que no és ben bé com els altres. Així, Crepúsculo explica la romàntica història entre una noia poqueta cosa i un impressionant vampir adolescent, que intenta trencar amb el mite del xupasang establert fins ara. En aquest sentit, l'aclaparador èxit que va tenir el llibre augurava una recaptació sense precedents a les sales de cinema, que va acabar per complir-se. En realitat, es tracta d'una pel.lícula de baix pressupost, que va assolir xifres milionàries tant a les sales de cinema com en les vendes en DVD. La cinta va ser menyspreada per la crítica especialitzada però, en canvi, va conquerir el cor dels adeptes a la saga, i va arrasar en certàmens com els MTV Movie Awards. Els fins llavors desconeguts protagonistes del film, Kristen Stewart ( L'habitació del pànic) i Robert Pattinson ( Harry Potter i el calze de foc), es van convertir en ídols d'adolescents de la nit al dia, i la seua vida privada va generar una enorme expectació.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com