25 de maig 2006

Cuatro recupera "El gran héroe americano"

Després dels èxits d'audiència aconseguits amb V (amb una mitjana de share del 13,5% i una quota de pantalla que duplica la mitjana del canal, amb un 6,2%), Cuatro ha decidit recuperar una altra de les sèries antigues que tenia al calaix, però que ja havia anunciat que pensava emetre. Estem parlant d'una de les sèries que més ens agradaven quan érem menuts, El gran héroe americano (1981). Segons llegim avui al noticiari electrònic Vertele, Cuatro emetrà El gran héroe americano a partir del 4 de juny, que serà diumenge. Com ja va fer amb V, Cuatro també ha reservat per a aquesta sèrie la franja matinal dels cap de setmana, així que podrem veure El gran héroe americano a partir de les 8.30 del matí, dins del programa contenidor Cuatrosfera. Com recordareu, el professor Ralph Hinkley (interpretat per William Katt) es converteix en un superheroi quan, durant un viatge pel desert, es troba amb un OVNI. Els extraterrestres li donen un vestit de superheroi que només ell pot utilitzar, però perd el manual d'instruccions i les coses se li compliquen. Sobretot, perquè és incapaç de controlar els seus superpoders... I Ralph comença a pegar-se unes trompades que fan temor. Un concepte (la inexperiència d'un superheroi) que poques vegades hem vist als còmics o a les pel·lícules, però que és perfectament justificable i verossímil si tenim en compte que la majoria de superherois descobreixen els seus poders de forma inesperada, no innata. Per això, per exemple, ens va agradar tant la primera meitat de la pel·lícula Spiderman, de Sam Raimi.
Per cert, no sé si ho recordareu els que sou de Tortosa. L'estiu que van fer la sèrie per TVE-1, a Tortosa vam poder veure una espècie de llargmetratge, segurament un telefilm, que explicava més o menys la mateixa història que El gran héroe americano. Va ser durant una projecció de cinema a la fresca al Llac Vell del parc.

Si voleu veure més fotos i la guia d'episodis de la sèrie, cliqueu aquí mateix.
Tot seguit, també teniu el vídeo amb la capçalera d'El gran héroe americano...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com