5 de nov. 2009

El blocaire Marc Vidal rebutja com els mitjans expliquen la crisi, a 'Singulars'


"Vivim en l'era de la manipulació, i cada vegada és més sofisticada", afirma el blocaire Marc Vidal en l'entrevista que Jaume Barberà li va fer l'altre dia al programa Singulars, del canal 33. En la primera part de l'entrevista, que ja es pot veure a internet i compartir gràcies al servei de 3alacarta, Vidal repassa (o més aviat, destapa) les diferents maneres que té el govern de l'Estat per explicar les dades de l'atur i l'impacte de la crisi econòmica sobre els ciutadans. "Amb les últimes dades de l'atur, és com si tota la ciutat de Reus s'hagués quedat sense feina, en un mes", li etziba Barberà. "Però els titulars diran que hem tingut la meitat d'aturats que a l'octubre de l'any passat", remata Vidal, que afirma que això és "per portar als jutjats" els responsables d'aquests titulars als mitjans de comunicació. L'expert en xarxes socials acusa els mitjans (ei, també Televisió de Catalunya, on se li fa aquesta entrevista del programa Singulars), d'emmascarar la realitat i de no explicar tota la veritat, tot remarcant que en realitat són més de 3.000 famílies les que cada dia es queden sense el seu lloc de treball, a l'Estat. "Seguim baixant, i això només porta a una aturada tècnica de l'economia, un concepte que els espanyols no coneixen", conclou Vidal en aquesta entrevista que us recomanem, i que podeu veure íntegra tot seguit...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Mira si vivim en l'era de la manipulació, com diu Marc Vidal, que fins i tot ell, crec que ens esta manipulant una mica.
    Jo el veig lleugerament pagat d'ell mateix i una mica salvador de tots, i no ens enganyem, sentint-lo parlar sembla com si la seva formació acadèmica i preparació fos d'allò més espaterrant i enlluernadora i tampoc es així. Un pot opinar de tot i més, però fer-ho excatedra com sembla que ho fa ell...No se els assessors que pugui tindre, si es que en te, ara, soltar que Espanya te un 20 % menys de valor del que es creu o diu que te, no se en quins estudis i informes basa les seves asseveracions sovint apocalíptiques per afirmar coses d'aquesta envergadura i tant taxatives. Ni Sala Martin.
    fot llenya al treballadors, als sindicats, als partits i a qui se li posa pel davant. Això si, quan Barberà li planteja: " si vostè va amb una idea a La Caixa, que li diuen ?", s'afanya a dir " be, no vull particularitzar " ( La Caixa es la Caixa )
    En definitiva, el trobo una mica cregut, com el mateix presentador li recorda, no deixa ningú dret. ( Això ja ho feia Alfredo Amestoy fa 35 anys - dins d'un ordre, clar- ).

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com