4 de nov. 2009

Josep Pla en una entrevista a 'DEC' només és possibe amb l''APM'


Ara que m'estic llegint a la vegada El quadern gris i l'assaig El meu heroi Josep Pla, l'amè llibre d'Enric Vila, m'ha fet molta gràcia trobar-me l'escriptor empordanès en un dels muntatges del programa APM [cliqueu aquí]. No cal dir que l'Agunta Pregunta Més de TV3 és un dels meus programes d'entreteniment favorits, ja que ofereix una mirada insòlita sobre el panorama televisiu, però anant més enllà d'un simple programa de zàpping, amb un sentit de l'humor que ha fet que el programa haja esdevingut veritable metatelevisió. En aquest muntatge emès ahir, barrejaven una entrevista del programa Dónde Estás Corazón (DEC), d'Antena 3, amb la coneguda entrevista a Josep Pla del programa A Fondo, que Joaquín Soler Serrano presentava a TVE. De fet, feia pocs dies que havia recuperat gràcies a You Tube aquella entrevista de l'any 1976, i per tant la tenia molt fresca a la memòria... Com és de diferent, la televisió que es feia aleshores i la tele que es fa avui en dia! En aquest sentit, com s'entrevistaria avui en dia un escriptor amb la intel·ligència i el carisma de Josep Pla? Coneixent com se les gastava, hauria accedit l'autor a participar en un programa com DEC, tenint en compte les seues relacions i la seua fama amb les dones? Gràcies a aquest muntatge tan original, ens assabentem que "las mujeres son una cosa muy complicada", segons respon Pla a les preguntes de María Patiño i companyia. Ho podeu tornar a veure a partir del minut 02:06 del següent vídeo, i comparar-ho amb l'entrevista real, que també us adjuntem tot seguit:



About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com