11 de nov. 2009

Digital+ amplia l'alta definició: Fox, Eurosport, National Geographic i Canal+Acción


La plataforma Digital+ ha confirmat avui la notícia que tothom esperava, després de l'eliminació d'una desena dels canals menys vistos pels abonats i l'inici de les emissions en format panoràmic 16:9. El proper mes de desembre, iniciarà les emissions en alta definició dels canals Fox HD, Eurosport HD, National Geographic HD i Canal+Acción HD. Aquests quatre canals s'afegiran a l'oferta actual que Digital+, pionera en l'oferta en HD a l'Estat espanyol, ja té en aquests moments: Canal+ HD, Canal+ Liga HD, Canal+ DCine HD, Canal+ Deportes HD i Taquilla HD.

A més, fins ara només poden accedir a aquests canals els clients de la plataforma que han adquirit el decodificador Iplus, un terminal amb un disc dur de 160 GB, que a més de rebre els canals per satèl·lit, via antena parabòlica, també es pot connectar a l'antena per rebre els canals de la TDT. Amb el llançament dels quatre nous canals en alta definició, l'IPlus també incorporarà noves prestacions, com l'opció Digital+ Propone (que t'enregistra al disc dur els continguts proposats per la plataforma) i l'enregistrament en sèrie (per enregistrar tots els capítols d'una sèrie o d'un programa). El problema és que els abonats han d'adquirir l'Iplus en propietat, que actualment costa 295 euros, mentre que els decodificadors convencionals són en règim de lloguer. Amb tot, Digital+ podria estar a punt de llançar al mercat un nou terminal per captar els canals en alta definició, anomenat HD+, que es podria tenir en règim de lloguer. Les característiques tècniques del nou HD+ serien semblants al de l'Iplus, com el doble sintonitzador satèl·lit i TDT, però sense el disc dur integrat per fer enregistraments.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com