10 de nov. 2009

TV3 posa a la venda el seu Netbook


El primer ordinador ultraportàtil que incorpora de fàbrica el Windows 7 en català és aquest Netbook personalitzat amb els continguts de TV3 i de Catalunya Ràdio. Com ja havia anunciat, avui mateix la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) acaba de posar a la venda el Netbook de TV3, un ordinador portàtil de baix cost i de dimensions reduïdes, amb continguts exclusius de la televisió i de la ràdio públiques, i personalitzat amb la imatge de TV3. En aquest sentit, el Netbook de TV3 implica una nova manera d'accedir als continguts de la CCMA, d'una forma "més dinàmica, visual i pràctica". L'ordinador, que costa uns 329 euros, es pot comprar a La Botiga de TV3 i també en grans magatzems i en els establiments de la majoria de les cadenes de productes informàtics, amb més de 50 hores de vídeos precarregats, als quals s'ofereix accés immediat. Per exemple, hi ha dues temporades completes de Polònia, Caçadors de bolets o una selecció dels millors reportatges del 30 minuts, però també la primera temporada de la sèrie Bèsties, els 13 documentals de l'extraordinària sèrie L'oblit del passat, i un resum de l'adaptació televisiva de Mirall trencat, així com la producció de culte Colors en sèrie.

A banda, l'ordinador està equipat amb l'aplicació Explora Més TV3, per accedirde manera fàcil als continguts dels programes de televisió i als canals de ràdio de la Corporació. A més, també inclou de fàbrica els widgets de TV3 i Catalunya Ràdio, accessos automàtics a les emissions en directe dels canals de Televisió de Catalunya per internet, i al servei de vídeo 3alacarta, que permet accedir al catàleg de milers de vídeos des del mateix escriptori. De la mateixa manera, l'escriptori del Netbook de TV3 també permet veure els últims titulars informatius del portal 3cat24.cat, els resultats de futbol d'Elsesports.cat o els arxius d'àudio de Catalunya Ràdio. El Netbook de TV3 està dotat d'un processador Intel Atom N270 1600 MHz, amb una giga de memòria RAM, un disc dur a partir de 160 Gb i pantalla d'LCD de 10 polzades. A banda, té càmera web integrada de 1,3 megapíxels, Wi-Fi i tres ports USB.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com