12 de nov. 2009

Pérez-Reverte situa la seua propera novel·la al setge napoleònic de Cadis del 1812


Els seguidors de l'escriptor Arturo Pérez-Reverte estem d'enhorabona. El creador del capità Alatriste ha anunciat avui que el proper 3 de març sortirà a la venda la seua nova novel·la, titulada El asedio, i que serà editada per Alfaguara. Segons Pérez-Reverte, la novel·la tindrà més de 700 pàgines i recollirà "el millor" de les seues obres anteriors. El asedio transcorrerà a la ciutat de Cadis durant els anys 1811 i 1812, que és quan va tenir lloc el setge francès de la Guerra de la Independència. De fet, va ser en aquesta ciutat andalusa on els liberals espanyols van aprovar la primera Constitució espanyola, també coneguda com La Pepa, que després de la sortidaa de les tropes napoleòniques no va ser respectada per la monarquia espanyola. Amb tot, l'editorial ha informat que no serà estriectament una novel·la històrica, sinó que parlarà de personatges i de trames narratives que barrejaran aventures, fulletó romàntic, novel·la policíaca, espionatge i ciència. "La part històrica és només el teló de fons d'una novel·la amb enigmes, amb desafiaments intel·lectuals, amb acció. Amb personatges que intento que siguin apassionants i reals. Amb aventura. Procurant que tot això resulti compatible amb una història sòlida i ben explicada", ha afirma l'autor en un comunicat recollit per Europa Press. Pérez-Reverte (Cartagena, 1951) és autor, entre d'altres novel·les, de La piel del tambor, La Reina del Sur, Cabo Trafalgar, Un día de cólera (que ja va tractar un altre episodi de la Guerra del Francès, els fets del 2 de maig a Madrid) i de la sèrie històrica Las aventuras del capitán Alatriste. Periodista i excorresponsal de guerra, Pérez-Reverte també és membre de la Reial Academia Espanyola i ha venut més de 15 milions de llibres en tot el món.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com