8 de maig 2009

'Saturday Night Live', ni en dissabte ni en directe

Ja vam criticar la decisió de Cuatro de fer una adaptació espanyola del programa nord-americà Saturday Night Live, així com de situar-lo a la nit dels dijous, tot traint la primera paraula del títol. Setmanes més tard, amb motiu de la baixada en les audiències i per la necessitat de fer un lloc a l'estrena de Gossip Girl (que finalment ha acabat a la tarda dels diumenges, fent companyia a les absurdes maratons de Perdidos), Cuatro va traslladar Saturday Night Live a la nit dels dimecres, encara més lluny de la nit dels dissabtes. Ara, ja anunciada la no renovació per a una segona temporada, l'últim despropòsit de Cuatro ha estat emetre el programa produït per Globomedia sense les parts en directe, és a dir, només amb gags enregistrats. La sensació global és que, tot i la qualitat dels actors i presentadors, sobretot Llum Barrera, Secun de la Rosa i Gorka Otxoa, el poc atractiu d'uns guions poc adaptats a l'actualitat espanyola han fet fracassar un format que, tot i l'èxit als Estats Units, no tenia per què funcionar al nostre país. Un altre problema, al nostre parer, és el fet que tenies la sensació d'estar veient els mateixos convidats de sempre, amb aquesta mania de Globomedia de caure en l'endogàmia de les seues sèries i programes, amb hosts com Fernando Tejero, Florentino Fernández, Amparo Baró, Paco León o Antonio Resines. Dimecres passat, amb Santi Millán com a convidat, el programa va obtenir un discret 5,9% de quota de pantalla, enfonsant l'audiència prèvia d'El Hormiguero (9,7) i quedant-se darrera de Bones a La Sexta (9,3%) i més d'un punt per sota de la mitjana de Cuatro dimecres (7,1%). A més, SNL va ser el segon espai menys vist al prime time, només per davant de La historia d'El Bulli, a La 2 de TVE (3%).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. bueno, de moment encara el fan de nit, que ja és el 33%. Però la veritat és que ja fotia pudor de fracàs abans d'estrenar-se.

    ResponElimina
  2. Sí, no sé per què però aquest tipus de programes que Cuatro ven a bombo i platerets sempre acaben fracassant. En canvi, altres propostes que comencen d'una forma més modesta, com El Hormiguero o Fama, els han donat millors resultats.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com