9 de febr. 2008

Amy Winehouse cantarà el tema principal de la nova pel·lícula de James Bond

Encara no és segur al 100%, ja que abans del signar el contracte la cantant haurà d'allunyar-se definitivament del món de l'alcohol i de les drogues. Però la notícia s'ha confirmat aquesta setmana, ja que Amy Winehouse està molt a prop de rebre l'encàrrec d'escriure i interpretar el tema principal de la nova pel·lícula de James Bond, que tornarà a interpretar Daniel Craig. D'alguna manera era més que previsible que la cantant britànica fos l'intèrpret de la banda sonora de Quantum of Salace, però no ho havia pensat fins que vaig veure els primers rumors, l'estiu passat. Amy Winehouse és la nova diva de la música jazz i soul, i era lògic que li proposessin cantar el tema principal de l'agent 007, com ja han fet abans altres dives com Nancy Sinatra o Gladys Knight. Els productors del la pel·lícula havien vetat a la responsable d'un dels millors discos del 2007, Back to Black, però finalment han accedit, a canvi que Winehouse passi per una clínica de desintoxicació. La condició, a més, és que Amy estigue totalment neta abans de l'abril, que és quan han de prendre la decisió definitiva. La fosca princesa del soul, amb només 24 anys, té una bona oportunitat per deixar de ser notícia a la premsa sensacionalista i convertir-se en una gran estrella (si és que ja no ho és). D'altra banda, Canal+ té previst estrenar al nostre país, el 18 de març, un concert que la nit de Cap d'Any ja vam poder enregistrar al canal alemany Sat3. Aquí teniu l'últim videoclip, amb un to molt James Bond...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

4 COMENTARiS:

  1. i pq ha de estar 100% neta de drogues i alcohol abans de que la contracten per la canço? a cas els Rolling Stones o qualsevol altra cantant grup estan nets?
    Un altra cosa es que jo espero que s'aprengui a controlar, o abandonar-ho, pel seu propi be, pero no per estar "com una cabra" crec que l'han de vetar. Es una peli de Bond, no de Walt Disney.

    ResponElimina
  2. xeic Gustau, que és això de penjar una versió censurada de la canço ?!

    A la segona frase se sent només una campana quan hauria de dir Dick en la frase "kept his dick wet" ... va marxar amb la polla encara humida.
    Despres, al minut 1.48 on diu "you love blow and I love puff "( a tu t'encanta la cocaina, a mi la marijuana), pos no se sent Blow i Puff s'ha canviat - per Pearls (perles)?

    Coses del BBC !
    Precisament és una de les coses que li fa resaltar devant dels milers de "nous Dusty Springfields", la seva originalitat/modernitat amb la lletra.

    ResponElimina
  3. Brian, tens tota la raó.
    Però no només se censura als Estats Units i al Regne Unit. Aquí també passa. Jo tinc la maqueta pirata del primer disc dels Estopa, i hi ha cançons amb referències al món de les drogues o al sexe que després no van sortir al primer disc, o directament van ser censurades, canviant algunes paraules per unes altres més soft.

    ResponElimina
  4. Si ,nomes t'ho dit per provocar evidentment, ja que tinc clar que per surtir al Radio One de BBC segur qua van haver de gravar esta versio. Es penos, perque tampoc es molt molt fort comparat amb ....
    Lo que no s'entenc es que despres hi ha cançons de rap que tots coneixem on se mata, se droga , se fa de tot, Grammys per un tubo, ... o que se venen samarettes per noies de 8 anys amb el esloga "futur atraidora de pol...s", o que se venen llits per noies de 5 a 10 anys amb el nom Lolita (l'escandol actual a Anglaterra - els fabricants han dit que no enetenien el jaleo fins que van buscar Lolita al Wikipedia!). Quin mon, eh!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com