10 de jul. 2008

SingStar, de videojoc a programa de TVE

La importació dels karaokes a Occident i el posterior èxit de programes com Operación Triunfo ens va servir per demostrar que qualsevol amb un micròfon ja es pensa que sap cantar. Després, el llançament de videojocs com SingStar ha fet arribar les cançons amb subtítols a les sales d'estar de les cases, i s'han convertit en un entreteniment perfecte per compartir amb els amics. De fet, aquí a la fotografia ens podeu veure a mi mateix amb el meu amic Carlos López, fent un duet-duel mític al SingStar. Ara TVE ha anunciat que busca concursants per a una versió televisiva del videojoc, que es dirà Canta SingStar. En principi, el programa s'emetrà durant l'estiu i estarà presentat pel conegut Carlos Sobera. A més, TVE ha creat un web específic de Canta SignStar amb les diferents cançons, en què la gent pot gravar-se i enviar els temes als seus amics, perquè els voten i tinguen més opcions de participar al concurs. De moment, el rànquing està encapçalat per una tal Zozy, que participa amb la seua interpretació de Carolina, de MClan. La segueix molt de prop Jeb76, amb una versió de La Flaca de Jarabe de Palo. Més o menys esgotats el filó d'Operación Triunfo, que cada vegada s'assembla més a Gran Hermano, sortiran els cantants del futur gràcies a un videojoc i a un càsting fet per internet?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Qui és este xic de roig tan wapo que tens al teu costat?? És Melendi o el d'Estopa?
    Asdrúbal?
    XD XD XD

    ResponElimina
  2. quina foto més bona, per emmarcar!!!!!

    :D

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com