22 d’ag. 2011

'Malas noticias', plat fort del 'Día HBO' a Canal+

El dimecres serà el 'Día HBO' a Canal+. A partir d'aquest dimecres, 24 d'agost, des de les 15.30 hores, Canal+ emetrà una selecció de grans produccions de la cadena nord-americana, un dels canals més prestigiosos a nivell mundial gràcies a les seues sèries i pel·lícules per a la televisió. El plat fort arribarà a les 22.00 hores amb l'estrena al nostre país de la tv movie 'Malas noticias' ('Too big to fail'), dirigida per l'oscaritzat Curtis Hanson, però durant tota la tarda, el vespre i la nit es veuran títols com 'Cinema Vérité' (15.30 hores), 'La relación especial' (17.05 hores), 'No conoces a Jack' (18.40 hores), 'Temple Grandin' (23.35 hores) i 'The Sunset Limited' (01.30 hores), amb intèrprets de la talla d'Al Pacino, Susan Sarandon, Tim Robbins o William Hurt. En concret, 'Malas noticias' es basa en l'èxit editorial del periodista Andrew Ross Sorkin, del diari The New York Times, i explica els orígens de la crisi econòmica del 2008 i com va reaccionar el poder polític davant del problema, com els motius que van portar Washington a no salvar la companyia Lehman Brothers. De fet, The Hollywood Reporter ha qualificat la cinta com "una lliçó hipnòtica d'economia", lloant la "poderosa interpretació de William Hurt". Al costat de Hurt, destaquen les actuacions de Paul Giamatti (com a president de la Reserva Federal, Ben Bernanke), Cyntia Nixon, James Woods i Bill Pullman, entre d'altres.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com