11 de gen. 2008

'Serrallonga', l'ambiciosa nova sèrie de TV3

L'actor Isak Férriz és l'encarregat d'interpretar el bandoler Joan de Serrallonga a la nova sèrie que està produint Televisió de Catalunya, i que avui ha començat a promocionar al seu portal d'internet. De fet, també ha creat un web específic de Serrallonga al web de TV3, en què podem conèixer alguns detalls del projecte i els principals atractius d'aquesta sèrie que ens traslladarà a la Catalunya rural del segle XVII. Així, Serrallonga és una coproducció d'Oberon Cinematogràfica, Televisió de Catalunya i TVE, amb el suport de l'ICIC de la Generalitat de Catalunya, que pretén oferir espectacle i entreteniment, al mateix temps que ens descriu una època molt interessant i decisiva de la història del país. El projecte s'ha treballat durant els últims quatre anys i la veritat és que el resultat final té molt bona pinta. Al web de Serrallonga es poden veure les primeres promocions i també alguns fragments de la sèrie. Encara que em recorda una mica l'estil d'Alatriste, la veritat és que a primera vista sembla que Serrallonga no té res a envejar. Un producte fet amb voluntat d'agradar i de mantenir uns mínims estàndars de qualitat en tots els aspectes, molt atractiu i perfectament exportable a altres països, que és un factor clau per construir a Catalunya una indústria audiovisual potent.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

4 COMENTARiS:

  1. Hola Gustau,

    ¿Sabem alguna cosa oficial de quan s'estrenarà Serrallonga?

    Hi ha qui comenta que serà per l'11 de Setembre, però m'he llegit tota la web que TV3 dedica a la sèrie (fins i tot els vídeos), i no he aconseguit esbrinar si això es cert.

    La mini-sèrie promet.

    Moltes gràcies!

    ResponElimina
  2. Hola, Xesca
    Encara no he llegit enlloc que hi hagi alguna data oficial. Però tenint en compte l'avançat estat de postproducció i també que ja fa setmanes que s'està anunciant a la web de TV3 i amb un web propi, jo diria que potser estrenen Serrallonga molt abans. No m'estranyaria gens que fos per Sant Jordi.

    ResponElimina
  3. Ostres!

    Tant de bo sigui encertat el teu pronòstic i no haguem d'esperar tant.

    Moltes gràcies per la resposta.

    Salutacions

    ResponElimina
  4. promet, i us puc assegurar que no nomes promet sino que crec que sera molt i molt gran, jo hi he estat a dins, com a figurant i tinc unes ganes bojes de veure'n el resultat

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com