7 d’oct. 2007

'Joan de Arcadia' i els camins de Déu

Aquesta setmana he descobert la sèrie Joan de Arcadia, ja que el canal Cosmo TV ha començat a emetre la primera temporada. Abans, Canal+ ja havia estrenat la sèrie al nostre país, però en aquell moment no vaig mirar-la. Més recentment, Antena 3 també ha emès Joan de Arcadia en obert, però em sembla que no ha tingut gaire bona sort les tardes dels diumenges d'estiu. Originàriament, la sèrie va ser estrenada per la cadena CBS al 2003, però tot i els èxits inicials van acabar cancel·lant Joan de Arcadia després de la segona temporada. La sèrie vol ser una actualització de la història de Joana d'Arc, centrant-se en la vida d'una adolescent nord-americana que comença a escoltar la veu de Déu a través dels personatges més variats. Joan de Arcadia està interpretada per Amber Tamblyn, que va aconseguir una nominació als Globus d'Or gràcies al seu personatge. En alguns moments, l'argument pot semblar el de la sèrie Tan muertos como yo, però ja he vist els tres primers episodis i puc dir que Joan de Arcadia m'agrada més. El punt de vista de l'adolescent morta em deprimia i de vegades em posava de mal humor, mentre que la noia que parla amb Déu (un plantejament igual de fantàstic, si ho pensem bé) és força més atractiu i també més assumible. A més, la sèrie compta amb la participació de l'actor Joe Mantegna, que interpreta l'inspector de policia Will Girardi, pare de Joan. Les decisions i les accions de la jove protagonista ajudaran el seu pare a resoldre els diferents casos, però gairebé sempre indirectament (Joan de Arcadia no és Veronica Mars). A més, aquestes conseqüències indirectes també beneficiaran els seus amics i la seua família, i faran que Joan també vagi creixent com a persona. De fet, el que fa Joan de Arcadia és convertir en sèrie de televisió aquella sentència cristiana d'Els camins de Déu són inescrutables.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com