23 d’ag. 2011

'Perseguido', a 13tv

La cadena catòlica 13tv ha programat aquest dimarts a la nit (22.30 hores) la pel·lícula 'Perseguido', una distopia futurista protagonitzada per Arnold Schwarzenegger el 1987, el mateix any que va interpretar 'Depredador'. L'actor hipermusculat ja era una estrella gràcies sobretot als seus papers a 'Conan el Bárbaro' (1982) i 'Conan el Destructor' i 'The Terminator' (1984), però encara faltaven tres anys perquè interpretés el Douglas Quaid/Hauser de 'Desafío total', una pel·lícula que inevitablement recorda 'Perseguido'. El film dirigit per Paul Michael Glaser ens avança fins al 2019 (curiosament, el mateix any que el 'Blade Runner' de Ridley Scott), quan els Estats Units tenen el primer govern totalitari de la seua història (sic!). Els dissidents són internats en camps de treball, però Ben Richards no està d'acord amb la seua sort i decideix fugir. Així, la seua única sortida és participar en un concurs televisiu -es podria dir que la pel·lícula avança els reality shows- en què els participants eliminats són directament ajusticiats davant de les càmeres. 'Perseguido' està basada en un relat d'Stephen King, 'The Running Man', tot i que el mestre del terror va publicat-lo sota un dels seus pseudònims, Richard Bachman. La pel·lícula està plantejada com un film d'acció i aventures, però alhora també convida a fer una reflexió sobre els mitjans de comunicació i la seua relació amb el poder polític, sobretot ara que han passat gairebé 25 anys i podem comprovar cap a on ha anat la televisió i quin tipus de programes d'entreteniment tenim.


About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com