22 d’ag. 2011

Divinity recupera 'Mujeres desesperadas' i estrenarà les dues últimes temporades

El canal Divinity recupera a partir d'aquest dilluns la sèrie 'Mujeres desesperadas' des del primer episodi, amb una marató de quatre capítols que començarà a les 15.15 hores. Però a partir de demà, 23 d'agost, la sèrie s'emetrà de dilluns a divendres amb un episodi doble, a partir de les 17.00 hores. A banda, els capítols de 'Mujeres desesperadas' també es podran veure al web Divinity.es, just després de la seua emissió per televisió. A més, aquesta redifusió de la sèrie sobre les mestresses de casa de Wisteria Lane també servirà perquè el canal de Telecinco dedicat al públic femení puga estrenar les dues últimes temporades de 'Desperate Housewives', la setena i la vuitena, encara inèdites a Espanya. Això és perquè aquest mes d'agost els responsables de la cadena ABC han anunciat que el final definitiu de la sèrie serà el 2012, amb el tancament de la vuitena temporada, el rodatge de la qual començarà al setembre. 'Mujeres desesperadas' es va estrenar als Estats Units l'any 2004, i ha estat una de les sèries més vistes de la dècada, amb més de 56 milions d'espectadors anuals en gairebé 90 països d'arreu del món. De fet, ha rebut el suport del públic i de la crítica, ja que 'Mujeres deseperadas' compta amb set premis Emmy i tres Globus d'Or, entre els més de 40 guardons que ha rebut. Al nostre país l'hem pogut veure a través del canal Fox i també per TVE, tant per La 1 com per La 2.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com