27 de set. 2006

El Madrid-Barça es veurà només per Canal+

Ja és oficial. El primer clàssic de l'any, el Real Madrid-FC Barcelona del 22 d'octubre, es podrà veure per Canal+, i per tant no caldrà que passem per Taquilla i deixar-nos els 12 eurets de rigor. L'estratègia de Sogecable és magistral, ja que les altres plataformes televisives, com Ono o Imagenio, sí poden retransmetre la resta de partits de pagament, però mai el partit de Canal+, que és un canal exclusiu de Digital+. Per tant, tothom que vulga veure el partit haurà de fer-ho per Canal+, i si encara no està abonat -sobretot pensant els bars- hauran de fer-ho a contra-rellotge. A més, la tàctica ha coincidit en el temps amb la sortida al mercat d'un nou paquet de canals, que inclou Canal+ i que és el més barat de tots. Per només 18,95 euros mensuals, qualsevol pot tenir accés a Canal+, ClanTVE/50, 40 Latino, Teledeporte, Real Madrid Televisión, Docu TVE, tots els canals informatius i totes les versions internacionals de les televisions autonòmiques, més TVE-1, La 2 i La Sexta amb qualitat digital.
D'altra banda, Digital+ ha preparat una programació especial amb motiu del Madrid-Barça del 22 d'octubre. De fet, del 20 al 23 d'octubre, Digital+ obrirà l'emissió de tots els seus canals per als 2 milions d'abonats que acaba d'assolir. Així, a més del partit tothom podrà veure pel·lícules com Collateral, El secreto de Vera Drake, Alejandro Magno, El aviador, Cuestión de pelotas, La sombra de un secuestro, Evasión o victoria, Arma Letal 3, Luna de Avellaneda, El guardaespaldas, La Playa, Pena de muerte, Barry Lindon, ¡Hatari!, Rebelión en las aulas, Sor Citroën, ¡Vivan los novios!, Matar a un ruiseñor, Rebelión a bordo o La boda de mi mejor amigo, entre d'altres. Durant el cap de setmana s'emetrà la minisèrie Elizabeth I i sèries com Los Soprano, Little Britain, Scrubs, Weeds, Frasier, House, Anatomia de Grey, Alias, El Ala Oeste de la Casa Blanca, CSI, Sobrenatural, Ley y Orden: unidad de víctimas especiales, Numb3rs, Embrujadas, Crossing Jordan, La juez Amy, Prison Break, Fiscal Chase, Bones, Las Vegas, The Unit, Fama, Blade o Stargate Atlantis. També prestigiosos documentals i maratons infantils protagonizats per Pokemon, Doraemon, Las tres mellizas, Oliver y Benji, Lilo y Stich, Tropa Goofy, La Sirenita, Bob Esponja, Jimmy Neutron, Winnie The Pooh, el Pájaro loco, las Supernenas, Scooby Doo, Tom y Jerry, Zack y Cody, Floricienta, Micky y sus amigos, Totally Spies o Las Bratz.
Finalment, Digital+ ha preparat una butaca de cine excepcional per als seus millors clients. Els abonats als paquets superiors ( D+Total, D+Cine, D+Deporte y D+ Familiar) podrem disfrutar durant tot el cap de setmana, de forma gratuïta, de les pel·lícules espanyoles més premiades a l'última edició dels Goya. Així, a través de la Taquilla 8 es podrà veure La vida secreta de las palabras (4Goyas), Princesas (2Goyas), Camarón (3Goyas), El método (2Goyas), 7 vírgenes (2Goyas) i Frágiles (1Goya).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com