26 de set. 2006

Una altra sèrie coral i de flashbacks, The Nine

La cadena nord-americana ABC estrenarà el 4 d'octubre una nova sèrie que segueix la línia de misteri, acció i intriga coral de Perdidos, titulada The Nine. De fet, la sèrie s'estrenarà just després de Perdidos, aprofitant l'enorme tirada que tindrà, el mateix dia i a la mateixa cadena, l'estrena de la tercera temporada de Lost. Segons ens informa ¡Vaya Tele!, la sèrie ha estat creada per un dels responsables de Sin Rastro, i tracta de nou rehens atrapats en l'atracament a un banc. Obligats a conviure en màxima tensió durant les 52 hores que duraran les negociacions entre els atracadors i la policia, els rehens viuran una sèrie d'experiències que els canviarà la vida, els unirà i també els perseguirà per sempre. Sobretot, hi haurà un secret sense revelar, que té l'objectiu d'enganxar l'espectador durant tota la temporada. Però només ells saben què és (Only they know).
Que la sèrie The Nine segueix el rastre de Perdidos és més que evident. Cada episodi començarà amb un flashback que donarà a conèixer 10 minuts del que ha passat durant el robatori i el segrest. Aquestes seqüències serviran per conèixer els secrets que, nou anys després, encara mantenen connectades les vides dels nous rehens. D'altra banda, com que la sèrie és una història de personatges, The Nine té actors i actrius de primera fila, començant per Kim Raver (a qui ja hem vist fent de Kimberly Zambrano a Turno de Guardia i d'Audrey Raines, l'última nòvia de Jack Bauer a 24). També apareixen Scott Wolf (que feia de Bailey Salinger a la sèrie Tots cinc; de la mateixa manera que Mathew Fox, que a Party of Five feia de Charlie Salinger, és el Jack Shepard de Perdidos?) i John Billingsley (que vam veure fent d'intel·ligent psico-killer en dos episodis de Caso Abierto, però sobretot fent de Dr. Phlox a la sèrie Star Trek Enterprise).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com