23 de juny 2006

Una dona presidenta

Ara que a Catalunya tornarem a tindre una sessió continúa d'eleccions (primer les autonòmiques i mesos després les municipals) potser ens aniria bé plantejar la necessitat que tinguem més dones encapçalant les llistes. Sobretot, veient que els homes no ens acabem d'aclarir... Al canal de pagament People+Arts (disponible al dial 27 de Digital+) segueixo la sèrie Señora Presidenta, que protagonitza l'actriu Geena Davis i que ens explica la història de la primera dona presidenta dels Estats Units, Mackenzie Allen. La sèrie, que en la seua versió original s'anomena Commander in Chief, està força bé i havia aconseguit bons resultats d'audiència als Estats Units, però després els espectadors van caure en picat i sembla que la temporada ha estat cancel·lada. Una llàstima, tenint en compte que Davis havia conseguit el Globus d'Or a la millor actriu, i que Señora Presidenta també ens ofereix l'oportunitat de veure en acció el gran Donald Sutherland, com a president del Congrés nord-americà. El que us volia dir és que la sèrie, que després del mundial de futbol també es podrà veure a través de La Sexta, mostra com una dona ha de moure's en un món de la política que està dominat pels homes i fet a partir d'una visió masculina de la realitat. El més curiós és que el canal People+Arts havia iniciat una campanya per promocionar la sèrie a través d'internet, en què preguntava als espectadors quina seria la millor presidenta per a Espanya, i al capdamunt del rànquing han quedat Maria Teresa Fernández de la Vega, Esperanza Aguirre, Mercedes Milá (!!!!), Ana Botella i Cristina Almeida. Qui seria la millor presidenta per a Catalunya?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. per a mi la Tura, ja me la imagino, en plan Polònia, cridant als mossos per la xarradora! :D

    per cert, amenacen amb convocatòria d'eleccions a las Cortes abans de les municipals. Quin xàfec electoral que mos espera...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com