5 d’abr. 2011

'Juego de Tronos', avanç de 15 minuts a Canal+


'Juego de Tronos' és, sens dubte, la sèrie més esperada d'aquesta primavera. Canal+ l'estrenarà al nostre país el proper 9 de maig, però aquest dilluns ja va oferir un avanç amb els primers 15 minuts de la nova sèrie de la prestigiosa cadena HBO. 'Juego de Tronos', com alguns ja sabreu, està basada en la primera novel·la de la nissaga "Canción de Hielo y fuego", de George R.R. Martin, considerat el J.R.R. Tolkien nord-americà. A més, el vídeo també es pot veure en exclusiva, i en versió original amb subtítols en castellà, al web de Canal+ dedicat a la sèrie. L'expectació és molt gran, ja que fa mesos que s'han filtrat imatges del rodatge i diversos tràilers promocionals. 'Juego de Tronos' s'ha produït amb mitjans i pressupost d'una gran superproducció de cinema, amb localitzacions naturals a Irlanda del Nord i l'illa de Malta, però també tenint en compte un gran desplegament en vestuari, direcció artística, animals, armament i l'elaboració d'un idioma propi. Protagonitzada per Sean Bean (Boromir a les pel·lícules d''El Senyor dels Anells') i Lena Headey ('Terminator: Las crónicas de Sarah Connor), la sèrie té com a escenari el continent de Ponent, un món fictici amb reminiscències de l'Europa de l'Edat Mitjana, en què les estacions duren dècades i els hiverns són especialment durs. En aquest context, pocs anys després d'una revolta que va posar punt i final a la dinastia Targaryen, el Tron de Ferro dels Set Regnes està ocupat per Robert Baratheon, però les lluites pel poder entre els nobles són més intenses que mai, i a més comencen a passar coses estranyes més enllà del mur gegant que separa els Set Regnes dels territoris salvatges. 'Juego de tronos' està dirigida per pesos pesants de la cadena HBO, com Brian Kirk ('Boardwalk Empire', 'Los Tudor'), Tom McCarthy ('The Wire') i Daniel Minahan ('True Blood', 'Big Love'). Els guions van a càrrec de David Benioff ('La última noche') i el mateix George R.R. Martin, que també ha participat com a productor executiu de la sèrie.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com