5 d’abr. 2011

'Els visitants' envaeixen el 3XL


El canal 3XL reestrena aquest nit a les 23.15 hores la sèrie 'Els visitants', que Televisió de Catalunya ja ha emès per TV3. Com ja sabreu, 'Els visitants' és la reinterpretació de 'V', la sèrie de ciència-ficció escrita i dirigida per Kenneth Johnson, i que la cadena nord-americana NBC va emetre originalment entre els anys 1983 i 1985. 'V' explicava la història del primer contacte entre els humans i una raça alienígena que s'autodenominava Els Visitants, i que van arribar amb uns grans plats voladors que es van col·locar estratègicament al damunt de les principals ciutats del planeta. Primer asseguraven que venien a la Terra de forma pacífica, tot regalant als humans impossibles avenços tecnològics i mèdics. Però alguns científics van començar a desconfiar de les veritables intencions d'Els Visitants, i un periodista va destapar les terribles intencions dels alienígenes. Amb aquest argument i personatges tan carismàtics com Mike Donovan o la visitant Diana, la sèrie 'V' va assolir una gran popularitat arreu del món.

En aquesta nova versió, la història comença quan unes enormes naus espacials apareixen simultàniament a totes les grans ciutats del planeta. La gent contempla el cel amb por, però quan l'Anna, la líder dels visitants, parla per transmetre un missatge de pau, la por es converteix ràpidament en fascinació. És el cas de l'adolescent Tyler, per a qui els visitants representen l'oportunitat de formar part d'una cosa nova, un convenciment reforçat per la Lisa, l'atractiva visitant que ha conegut. I per en Chad, un ambiciós presentador de notícies, l'entrevista en exclusiva amb l'Anna és vital per encapçalar tots els índexs d'audiència. Però no tothom està fascinat per la visita de l'espai exterior. El pare Jack, un capellà de fe dubtosa, no acaba de creure en la rectitud dels nouvinguts. Finalment, serà una gent de la brigada antiterrorista de l'FBI, Erica Evans, qui descobrirà què hi ha en realitat al darrere de l'aparença tan humana dels visitants. A partir d'aquest moment res serà més important que fer front a aquest nou món que mira d'imposar-se amb enganys.



Entre els actors que apareixeran a la sèrie hi ha intèrprets amb el ganxo d'Elizabeth Mithcell ('Perdidos') o Scott Wolf ('Tots cinc, The Nine'). La segona temporada de 'V' ja s'està emetent pel canal de pagament TNT, amb la promesa que es començaran a conèixer més detalls sobre les veritables intencions dels Visitants, però també amb altres novetats. La més destacada (i també la més esperada pels seguidors de la sèrie original) és l'aparició de Diana, la mare d'Anna, interpretada per Jane Badler, l'actriu que va encarnar a la mítica líder dels llangardaixos a la primera 'V'.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com