6 d’abr. 2011

'Pop ràpid', una sèrie 'moderna' per al 33


No sé dir encara si 'Pop ràpid' (s'estrena aquest dimecres, a les 22.40 hores) és una sèrie que hauria d'anar al canal juvenil 3XL, o si Televisió de Catalunya ja ha fet bé de programar-la al canal 33. De fet, la sèrie d'animació 'Arròs covat' ha estat tot un èxit al 33, i suposo que 'Pop ràpid' deu buscar un públic molt semblant. Dirigida i escrita per Marc Crehuet, la sèrie gira al voltant de les històries del Fede i l'Albert, els components de The Frederics, un grup de pop ràpid que intenta obrir-se camí en el món de la música. En aquest sentit, música independent, humor i modernitat es barregen entre els ingredients d'aquesta 'sitcom' de 13 capítols, interpretada per Francesc Ferrer i Alain Hernández. Els protagonistes de la sèrie superen la trentena i estan tan interessats a triomfar dalt de l'escenari com a sentir-se integrats entre els més moderns de la ciutat. Al voltant d'aquests dos personatges, dels responsables de la sala i de tots aquells que la freqüenten habitualment, s'estructura una sèrie d'humor en què la ficció comparteix protagonisme amb les actuacions dels principals grups de música del moment. Tant la sèrie com el grup protagonista, The Frederics, tindran també pàgina pròpia al Facebook.




Però potser el més interessant és que 'Pop ràpid' també vol servir de plataforma per donar a conèixer els grups i solistes de l'escena de cosa nostra, i que en cada capítol hi haurà dues actuacions de dos grups musicals. Recordareu que alguna cosa així feia la sèrie 'Els joves' amb els grups anglesos dels anys vuitanta. Alguns dels músics formen part de la trama del capítol, i l'altra actuació serveix per tancar l'episodi de 'Pop ràpid'. Les bandes i solistes que hi intervindran són els següents:

The New Raemon
Fred i Son
Maria Coma
Me and the Bees
Miqui Puig
Sanjosex
Tiki Phantoms
La Banda Municipal del Polo Norte
Extraperlo
Meneo
Tokio Sex Destruction
Mazoni
Surfing Sirles
Le Pianc
Mujeres
The Excitements
Manos de Topo
The Suicide of Western Culture
Love of Lesbian
El Petit de Cal Eril
Mishima
Senderos
Astrud
Anímic
Julio Bustamante + Fred i Son

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com