17 de març 2011

Els bisbes espanyols controlen el 59% del canal 13TV

La Conferència Episcopal Espanyola, propietària de la cadena COPE, ha comprat el 51% de la cadena 13TV, el canal generalista d'inspiració catòlica que emet a través de la TDT per a tot l'Estat. Els bisbes han subscrit una ampliació de capital que la companyia havia llançat el 17 de febrer, amb una inversió total de quatre milions d'euros. L'objectiu de la Conferència Episcopal és disposar d'un canal de televisió d'abast estatal, després del fracàs de Popular TV, que seguia un model d'implantació territorial més limitat, basat en la televisió local i regional. Així, han estat els mateixos bisbes, i no la COPE, els que han comprat el paquet d'accions per no interferir en la situació de l'emissora de ràdio, que ara mateix té un ERE temporal que afecta la plantilla, però que està tornant a tenir beneficis econòmics després d'una sèrie d'ajustos. Ara mateix, la Conferència Episcopal ja controla indirectament el 59% de la cadena, ja que la COPE ja tenia un 8% de les accions de 13TV. El canal catòlic, que emet en una freqüència llogada al grup Unidad Editorial (El Mundo) passarà a estar controlat per un òrgan de supervisió de la pròpia COPE.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com