17 de març 2011

El terratrèmol del Japó, sense CNN+


El canal Gran Hermano amb què el grup Telecinco va substituir CNN+ ha baixat la reixa sense pena ni glòria, i ja ha donat pas al senyal en proves de Divinity. Mentrestant, el canal 24 Horas de TVE s'ha quedat com l'únic canal d'informació contínua d'abast estatal, i aquests dies està marcant múscul amb l'extraordinària cobertura del terratrèmol del Japó i el conseqüent desastre nuclear a Fukushima. L'endemà del terratrèmol i del tsunami del passat 11 de març, ja es va poder comprovar que més de 100.000 espectadors van connectar amb el canal 24 Horas per conèixer les primeres notícies que arribaven des del Japó. De fet, el canal va doblar la seua audiència habitual, sense la competència directa de CNN+. Si fa just set anys l'antic canal de notícies de Prisa va ser un referent per informar-se minut a minut de l'atemptat de l'11-M a Madrid, aquest 2011 la gran finestra per seguir l'actualitat ha estat el canal 24 Horas. A més, des de divendres i durant gairebé tot el dia, la cadena de notícies de TVE també incorpora a la part inferior dreta de la pantalla el senyal en directe de l'NHK, la cadena pública japonesa. D'altra banda, dilluns a la nit, va ser curiós veure Vicente Vallés entrevistant el també periodista Iñaki Gabilondo a l'espai La noche en 24 horas, el programa que havia estat la seua competència fins fa uns mesos, quan encara presentava "Hoy" a CNN+.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com