14 de març 2011

Andrés Iniesta surt amb Shakira!


Bé, Andrés Iniesta surt amb Shakira; però no com a parella, sinó com a protagonistes de la portada d'El País Semanal d'aquest diumenge. Ha estat amb l'excusa d'un reportatge sobre la revolució que ha representat Twitter en la comunicació global. A la portada, a més de les respectius xiulades de Shakira i d'Iniesta, també hi surten dos missatges de Lady Gaga i de Barack Obama. Quasi res... Tant el futbolista del Barça com la cantant colombiana són dos dels personatges famosos més actius en aquesta xarxa social d'internet, però no he sabut trobar cap referència a Iniesta en tot el reportatge. I quant a Shakira, només hi ha una al·lusió indirecta, quan es comenta que Gerard Piqué va fer confirmar la seua relació sentimental amb la cantant a través de Twitter i Facebook, amb la publicació d'una famosa fotografia. Però ja fa temps que hem notat que als mitjans del grup Prisa els encara parlar d'Iniesta i de Shakira sempre que poden, i amb qualsevol excusa. Ha arribat un moment en què fins i tot se m'estan fent una mica pesats... Per tant, per a la cadena Ser, El País, Cuatro i 40 Principales la notícia perfecta no seria que Shakira tinga una relació sentimental amb Piqué, sinó que la tingués amb Iniesta. Això sí, avui no han tingut més remei que publicar que una revista colombiana ha tret en exclusiva el petó de Piqué a Shakira. Per cert, en aquest videoclip promogut pel mateix grup de comunicació també sortien Shakira i Iniesta...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com