31 de març 2011

'Blue Bloods', la família de policies de Tom Selleck


El retorn de l'actor Tom Selleck ("Magnum") a la televisió és un dels èxits de la temporada, la sèrie "Blue Bloods" de la cadena CBS. Telecinco va comprar els drets d'emissió per poder emetre-la en obert al nostre país, però la setmana passada ja vam poder gaudir del capítol pilot en el canal de pagament Fox Crime, on es pot veure tots els dijous a les 21.25 hores (també els diumenges, a les 21.50 hores). Els seus creadors són Robin Green i Mitchel Burgess (productors executius de "Los Soprano" i també responsables de "Doctor en Alaska"). Per tant, avui estarem ben atents al segon episodi d'aquesta sèrie que segueix les vides de les diferents generacions de la família Reagan, i la seua dedicació al departament de Policia de Nova York. Així, tot i ser una família unida, els Reagan tenen diferents punts de vista sobre com fer justícia. Selleck hi interpreta Frank Reagan, el cap de policia i pare de la família protagonista; Donnie Wahlberg és el detectiu Danny Reagan, el fill gran de Frank; Bridget Moynahan és Erin Reagan Boyle, filla de Frank, que a més de fiscal de districte és mare soltera, i Will Estes és Jamie Reagan, el més jove de la família, que deixa els estudis de dret per ingressar també a la policia.Finalment, també hi ha Len Cariou com Henry Reagan, el pare de Frank, que també va fer de cap de la policia en el passat.



Un dels encerts de "Blue Bloods" és que no és una sèrie pretenciosa; és a dir, no pretén ser una sèrie de policies com la que farien les cadenes HBO o Showtime, ja que la CBS té un estil per atraure públics més amplis. Però "Blue Blood" t'enganxa des de la primera escena, amb la música de "New York, New York". A més, tampoc és la típica sèrie de policies amb un cas per resoldre i detalls de la investigació inversemblants. Sí que hi ha una part de sèrie procedimental, però "Blue Bloods" té finalment més a veure amb "Cinco hermanos" que amb "CSI", quant al desenvolupament dels personatges. Per començar, en el pilot ja ens trobem amb un sopar familiar que acaba com el rosari de l'aurora, ja que la germana fiscal no està d'acord amb els mètodes expeditius del germà policia, i hi ha una interessant discussió sobre els límits dels drets civils. Als Estats Units, més de 13 milions d'espectadors van veure l'estrena de "Blue Bloods" a la CBS, que va encarregar un total de 22 episodis per a la primera temporada.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com