2 de des. 2010

Un homenatge al ball i als musicals en el cinema



La música i el ball han anat estretament lligats al cinema, des que a finals dels anys vint el setè art va convertir-se en un entreteniment sonor. Aquest vídeo fa un repàs a algunes de les pel·lícules del gènere musical, ara que ha tornat a reviscolar gràcies a productes juvenils com 'High School Musical'. És un bonic homenatge amb clips des balls de gairebé 40 pel·lícules de tota la història del cinema, com 'Dirty Dancing', 'Flashdance', 'Noches blancas', 'Perfecto', 'Fiebre del sábado noche', 'Pulp Fiction', 'Alta Fidelidad', 'Clerks 2', 'American Pie', 'Billy Elliot', 'Mentiras arriesgadas', 'Grease', 'El fantasma de la ópera', 'Moonwalker', 'West Side Story', 'Moulin Rouge', 'Mary Poppins', 'Siete novias para siete hermanos', 'Rocky Horror Picture Show', 'Cantando bajo la lluvia', 'Fama', 'Mamma Mia', 'Aterriza como puedas'... La música elegida per al vídeo és de la pel·lícula 'Footloose'.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com