1 de des. 2010

El 5-0 del Barça al Madrid, amb el so de RAC1

El 5-0 del Barça al Madrid encara cueja, sobretot a la xarxa. Avui ens hem trobat amb el següent vídeo que resumeix les jugades dels cinc gols dels blaugrana, editat amb l'àudio de la transmissió de l'emissora RAC1. Els que som seguidors de les transmissions de l'equip de Joan Maria Pou hem convertit la narració dels partits i dels gols de Barça en objectes de culte, i internet en va plena, de moments importants de la història recent del Barça (com el gol in extremis d'Iniesta al Chelsea, que donava el pas a la final de Roma) amb el so de RAC1. De fet, és possible escoltar la narració d'El Barça juga a RAC1 tot canviant l'àudio de Gol Televisión, a la TDT; però aquest vídeo està editat d'una forma més rudimentària, amb les imatges d'un canal àrab i el so de la ràdio del Grup Godó.


FC Bar v Rmad 5-0 HDTV X264 RAC1
Carregat per FCBarcelona1899ch. - Bàsquet, beisbol, wrestling i altres vídeos d'esports.

Foto: Reuters a El Tiempo

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. se sap si algun diari regalarè el dvd del partit? o si hi ha alguna altra manera de aconseguir-ho (els 90 minuts) ??

    ResponElimina
  2. OK, avui he sentit a la radio - el dissabte amb el diari Publico.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com