3 de des. 2010

'Aterriza como puedas', la realitat supera la ficció

La ironia del destí ha volgut que aquesta nit, mentre el canal Neox està emetent la pel·lícula 'Aterriza como puedas', tothom estiga pendent de la vaga sorpresa dels controladors als aeroports i de la decisió del govern espanyol de tancar l'espai aeri i de militaritzar el control de la navegació. Programada com un homenatge molt oportú al recentment desaparegut Leslie Nielsen, sembla que 'Aterria como puedas' es queda curta, i que un cop més la realitat supera la ficció. En aquesta pel·lícula del 1980, tot un clàssic de la comèdia de gags dels anys vuitanta, els pilots d'un avió comercial queden fora de combat per un menjar en mal estat. Amb la nau a la deriva, només un antic as de l'aviació, que va deixar de volar a causa d'una depressió, té alguna possibilitat de fer-la aterrar amb èxit. En aquest sentit, 'Ateriza como puedas' és una paròdia de les pel·lícules de catàstrofes que havien tingut un cert èxit durant la dècada anterior, i en concret dels films sobre catàstrofes aèries, com per exemple 'Aeropuerto 77'. De fet, hem de tenir en compte que 'Aterriza como puedas' es titulava, en la seua versió original, amb un senzill 'Airplane'. Però a més, la pel·lícula també té homenatges paròdics a altres films d'èxit dels anys anteriors, com 'Tiburón' o 'Fiebre del sábado noche'.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com