9 de nov. 2010

'Los informáticos' torna a Canal+ amb la quarta temporada

Canal+ estrena aquest dimarts al vespre (21.15 hores) la quarta temporada de la comèdia geek 'Los informáticos (The It Crowd)', creada per Graham Linehan per a a la cadena britànica Channel 4. Si encara no sabeu de què va 'Los informáticos', al web Plus.es podeu gaudir amb els millors moments de la primera, la segona i la tercera temporada d'aquesta sèrie que parodia sense compassió la cultura empresarial, però també el món dels fanàtics de la informàtica, internet i l'oci digital. La sèrie va guanyar el premi Bafta a la millor comèdia de situació l'any 2009, reconeixement que també va aconseguir als premis Emmy Internacional. En aquesta nova temporada, Jen voldrà donar el millor de sí mateixa a la feina, i demana un nou lloc com a organitzadora d'activitats d'oci a l'empresa. Amb tot, descobrirà que fer passar una bona estona als amics del seu cap Douglas té el seu costat fosc, i això l'obligarà a demanar un cop de mà als frikis Moss i Roy.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Serie super divertida. Quasi tan, o tant, com "The Big Bang Theory". Clar, els que sabeu anglès a xalar, els que no, a inventar subtituls com sigue. No escoltar-les en l'idioma original és quasi un pecat.
    Aprofito per recomanar una altra serie anglesa que just ha començat una nova temporada després d'una curta entrada de sis capítols: Misfits va de superherois de peu i sinó tan divertida com les esmentades, te molt bon veure.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com