9 de nov. 2010

Cicle de remakes del cinema de terror al canal 3XL

No sé si heu estat al cas del bon cicle d'animació japonesa que ha emès el canal 3XL durant les últimes setmanes, els diumenges a la nit. Doncs bé, ara aquest cicle d'anime ja s'ha acabat, i en comença un altre dedicat al cinema de terror, que s'allargarà fins al 5 de desembre. El cicle comença aquest diumenge, 14 de novembre, amb 'Terror en la boira' (The Fog), dirigida per Rupert Wainwright i interpretada pe Tom Welling, més conegut pel seu paper del jove Clark Kent a la sèrie 'Smallville'. Es tracta del remake de la pel·lícula de John Carpenter del 1980, i explica la història d'una petita localitat dels Estats Units, en què una força terrorífica s'amaga en una boira espessa que terroritza els veïns del lloc.

El 21 de novembre arribarà el torn de 'La cova maleïda', de Bruce Hunt. En un bosc de Romania, un equip de científics troba les ruïnes d'una abadia del segle XIII, que resulta estar construïda damunt d'un enorme sistema de cavernes subterrànies. Els biòlegs consideren que a les cavernes hi pot haver tot un ecosistema desconegut, per la qual cosa contracten un grup d'exploradors i submarinistes americans. El grup començarà l'exploració amb el seu equipament d'alta tecnologia sense sospitar que trobaran una espècie totalment desconeguda i molt perillosa.

Ja el 28 de novembre serà l'hora del remake de 'La profecia' (The Omen) que John Moore va dirigir el 2006, a partir de l'original de Richard Donner. Aquí, Liev Schreiber encarna el paper de Gregory Peck en el clàssic del 1976, mentre que el nou Damien és Seamus Davey-Fitzpatrick.

Tancarà el cicle, ja el 5 de desembre, 'Quan truca un desconegut' (When a Stranger Calls), dirigida per Simon West. Es tracta d'un altre remake, en aquest cas de la pel·lícula realitzada el 1978 per Fred Walton. Jill Johnson és una jove estudiant que treballa de cangur i que es disposa a passar la nit en una casa allunyada. Jill posa els nens a dormir, assegura la porta i connecta l'alarma. Però ben aviat rep unes trucades de telèfon misterioses que la terroritzen. A través de la policia, Jill s'assabenta que les trucades les ha fetes algú des de dins de la casa mateix.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com