16 de nov. 2010

La cadena ABC encarrega una nova sèrie sobre 'Hulk' a Guillermo del Toro

Hi haurà una nova sèrie de Hulk i l'encarregat de portar-la a bon port serà el director mexicà Guillermo del Toro, conegut per la seua adaptació d'un altre còmic, 'Hellboy'. Avui llegim a Pizquita que la cadena nord-americana ABC li ha encarregat la nova versió d''El increïble Hulk', amb l'objectiu de ressuscitar el personatge. De fet, Del Toro i el productor de 'Battlestar Galactica', David Eick, ja havien anunciat que estaven a punt de tancar un acord amb la cadena. Això sí, la nova sèrie també rejovenirà el personatge del doctor en física Bruce Banner, que ara serà un científic amb poc més de vint anys. Hulk ja va ser el protagonista d'una sèrie d'èxit a la cadena CBS entre el 1977 i el 1982, d'imatge real, protagonitzada pels actors Bill Bixby i Lou Ferringo en els papers de Banner i Hulk, respectivament.




La notícia bona és que Del Toro no vol un Hulk creat totalment amb efectes digitals, cosa que potser havia deshumanitzat el gegant verd en les pel·lícules d'Ang Lee (2003) i Louis Leterrier (2008). Si ja coneixeu l'obra del mexicà, sabreu que Del Toro prefereix treballar amb el maquillatge, les pròtesis i les marionetes. A més, el director s'encarregarà de dirigir alguns episodis, amb la previsió que l'episodi pilot puga estrenar-se la tardor del 2012. De fet, la intenció de la cadena és aprofitar el previsible èxit que tindrà 'Los vengadores', pel·lícula realitzada per Josh Wedon que Marvel estrenarà a l'estiu del 2012, amb Hulk com un dels protagonistes.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com