18 de nov. 2010

Digital+, ara també en directe per internet

Digital+ ha fet un pas endavant a l'hora de comercialitzar els seus canals de producció pròpia, i acaba d'activar un nou servei al web plus.es, que permet veure'ls en directe a través d'internet. Els clients de la plataforma ja poden veure des de qualsevol ordinador, des de l'iPhone o a través de l'iPad les emissions de Canal+, de Canal+Futbol, de Canal+Deportes, de Canal+Golf, d'Sportamanía i de CNN+, però és previsible que més endavant s'incorporin més canals al nou servei. Sembla que està dissenyat, sobretot, per a la retransmissió de competicions esportives. De moment, serà gratuït com a mínim fins al 31 de març del 2011, ja que després d'aquesta data hi haurà un cost addicional per als abonats que no tinguin el paquet Premium+Total, el més complet de Digital+. A més, només es podrà fer un accés per cada contracte a Digital+, i caldrà identificar-se com a usuari registrat en el portal web de la plataforma, cosa que permet detectar quins són els canals que té contractat cada client. Un altre inconvenient és que, en el cas de Canal+, la plataforma no té els drets per difondre alguns continguts a través d'internet, i amb la graella de programació ja t'avisa que determinats programes només s'emeten per televisió, a través del satèl·lit. No és el cas de la pel·lícula 'Àgora', d'Alejandro Amenábar, que hem pogut mirar amb total normalitat aquesta nit, durant una estona.

Via Mundoplus.tv

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Bon enllaç!
    Un altre a compartir la barra d'adreces d'interés.
    ;-) Tks!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com