18 de set. 2010

'Nana', del millor que podrem veure al nou 3XL

Aquest diumenge, 19 de setembre, entra en funcionament el nou canal per a joves 3XL, que substituirà la franja que ara ocupa el 300 al costat del Super3, a la TDT. El nou canal estarà destinat específicament al públic d'entre 16 i 25 anys, i agarà diàriament el relleu del Super3 des de les 21.30 hores i fins a les sis del matí. Segons Televisió de Catalunya, s'hi podran veure produccions de refèrencia, tant d'animació com d'imatge real, de gèneres tan diversos com el fantàstic, l'acció o l'humor. Per començar, ja s'han seleccionat un bon grapat de sèries d'animació japoensa, com "Bleach", que explica la història de l'Ichigo Kurosaki, un estudiant de secundària que té la capacitat de veure fantasmes i que acabarà lluitant contra els esperits malignes. Però una dels animes més interessants que podrem veure al nou 3XL és "Nana", sobre una noia frívola i enamoradissa que coneix una altra noia solitària, independent, cantant de rock i decidida, que es diu igual que ella (Nana) i amb la qual decideix compartir pis a Tòquio. En aquest sentit, "Nana" és una sèrie que fins i tot poden veure els que normalment no miren anime, ni tan sols dibuixos animats.

Al canal 3XL també es podrà veure la sensacional "Death Note", en què un bon estudiant que s'avorreix comença a utilitzar la "Llibreta de la Mort", el quadern d'un dimoni que provoca la mort de qualsevol ésser humà si algú escriu el seu nom en el bloc. El nou canal també portarà altres sèries de ficció, com les britàniques "Waterloo Road" i "Doctor Who". També recuperarà la comèdia de culte "El nan roig" i "Diaris de vampirs". Finalment, també es podrà veure "The Inbetweeners", una divertida i exitosa comèdia britànica que se centra en les peripècies de quatre adolescents que viuen en un barri dels suburbis. La programació del canal es completarà amb espais de producció pròpia com "Dotze+1" i redifusions d'algusn programes de TV3 com "Polònia", "APM", "Vinagre" o "Crackòvia". Finalment, també han anunciat cinema de ciència-ficció, terror i fantàstic, a més d'anime. Algunes de les primeres pel·lícules, però, seran "Borat" i "X-Men: La decisió final".

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com