21 de set. 2010

"Millennium", tres novel·les, tres pel·lícules i una gran minisèrie

Quina sorpresa ens vam endur dissabte pasat a la nit, amb l'estrena de la sèrie de "Millennium" a Canal+. Per algú que no ha llegit encara les novel·les d'Stieg Larsson, ni tampoc havia vist cap de les pel·lícules, endinsar-se en el món fosc i inquietant de "Millenium" ha estat tot un descobriment. De fet, la sèrie naix després de les crítiques dels fans a les pel·lícules, després de veure que el personatge de la hacker Lisbeth no estava tan ben construït com en les novel·les, i que els films no assolien la complexitat de les obres de Larsson. Així, ja amb la segona pel·licula de la trilogia estrenada, el productor suec Soren Staermose va anunciar que es faria una minisèrie que inclouria gairebé dues hores de contingut extra, mai vist en el metratge que es va poder veure a les sales de cinema. Pel que he pogut comprovar, doncs, la sèrie de "Millennium" és com una versió extesa de les pel·lícules, de manera que cadascun dels tres llibres es divideix en dos capítols de 90 minuts de durada. En total són més de nou hores de "Millennium" repartides en sis capítols. Una proposta meravellosa, que satisfarà una mica més els fans de la nissaga literària i que també serveix per atraure els amants del cinema negre al món de Mikael Blomkvist i Lisbeth Salander, protagonistes d'aquest interessant thriller nòrdic. Més endavant, Canal+ també estrenarà la tercera part de "Millennium", pel·lícula que tanca l'adaptació cinematogràfica d'aquest fenomen literari.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com