22 de set. 2010

'Hijos de los hombres', a 8TV

La pel·lícula "Hijos de los hombres", que aquesta nit arriba a la cadena privada 8TV (21.55 hores), és un dels millors films de ciència ficció dels últims anys. La cinta, dirigida per Alfonso Cuarón l'any 2006 i basada en una novel·la de l'escriptora britànica P.D. James, comença en un futur molt proper (Londres, 2027), amb la mort de Diego Ricardo, la persona més jove del planeta, amb només 18 anys, 4 mesos, 20 dies, 16 hores i 8 minuts. El motiu que els mitjans de comunicació tinguen tan clara l'edat de Ricardo és perquè la civilització humana s'està extingint. Per una causa estranya, les dones de tot el planeta han esdevingut estèrils, i per tant el no naixement de més xiquets és el principal problema d'un món colpejat per la crisi econòmica, la contaminació, el terrorisme polític, els suïcidis en massa i les grans migracions humanes. En aquest context, Theodore Faron, interpretat per un magistral Clive Owen, serà segrestat i posteriorment reclutat per una organització terrorista, amb la missió d'ajudar una jove a passar la frontera. La sorpresa és que la jove està embarassada, cosa que farà més extraordinària i valuosa la difícil missió de Faron.

Si encara no heu vist Hijos de los hombres, no podeu perdre l'oportunitat d'angoixar-vos i emocionar-vos amb aquesta distopia realista, una veritable obra mestra del director de "Grandes esperanzas", "Y tu mamá también" o "Harry Potter y el prisionero de Azkaban". A més, al marge de descobrir la gran feina del director (que va situar la càmera, literalment, al mig de l'acció), també us trobareu amb les grans interpretacions de Michael Caine i Julianne Moore. La pel·lícula es basa en un llibre de P.D. James. A primera vista ens pot semblar una història amb un argument terrible i per tant poc apta per a les grans audiències televisives. Però cal tenir en compte que tota distopia amaga un bri d'esperança, i que el naixement d'aquest primer nadó, després de 18 anys, és la millor esperança possible per al món de "Hijos de los hombres".

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com